SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

Vezetőik, kiemelt vendégeik VIP szintű egyéni szállítása, alkalmi kis- vagy nagycsoportos személyszállítás, a teljes személyzet egyszeri vagy rendszeres mozgatása.

Professzionális gépkocsivezető kollégáink egytől-egyig tapasztalt, rugalmas, precíz és udvarias szakemberek, akik beszélnek legalább egy idegen nyelven.

Szolgáltatásaink bázisainkról akár azonnali kiállással elérhetőek az év bármely napján, illetve minden Partnerünk számára 0/24 órás diszpécserszolgáltatást biztosítunk.

 • null

  REPÜLŐTÉRI TRANSZFER

  Pilótákat és air hostesseket szállítunk otthonuk és a munkavégzésük helye között, a partner által megjelölt időben és közúti útvonalon.

 • null

  CÉGES BUSZ

  Partnereink számára biztosítunk céges busz szolgáltatást az általuk megadott útvonalakon és időpontokban.

 • null

  ISKOLA BUSZ

  Különböző iskolák és oktatási intézmények számára végzünk közúti személyszállítást.

 • null

  VIP TRANSZFER

  Kiemelt utasoknak biztosítunk felső kategóriás személygépjárművekkel személyszállítást, közúton, belföldi és nemzetközi útvonalon.

 • null

  EGYEDI,
  SZEMÉLYRE SZABOTT SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

  Mondja meg Ön, hogy mekkora létszám / milyen csomagok vagy áru számára, milyen időben és milyen útvonalon szeretne közúti szállítást és egy személyes vagy online konzultáció során megbeszéljük a további részleteket.

 • null

  EGYSZERI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

  Csapatépítőre, céges eseményre, szakmai eseményre vagy egyéb rendezvényre kell eljuttatnia kollégáit? Rugalmas megoldásokat tudunk biztosítani! Kérjen tőlünk személyes vagy online konzultációs időpontot.

 • null

  BELFÖLDI ÁRU ÉS CSOMAGSZÁLLÍTÁS

  Belföldön az ország teljes területén közúti áru-és csomagszállítást végzünk partnereink számára.

 • null

  NEMZETKÖZI ÁRU ÉS CSOMAGSZÁLLÍTÁS

  Európa szerte végzünk közúti áru-és csomagszállítást partnereink számára.

ÁRU - ÉS CSOMAGSZÁLLÍTÁS

Nemzeti és nemzetközi közutakon, 0/24/365 elérhető szolgáltatásunk, rugalmasan, személyre szabottan és gyors kiállási időkkel.