2017 a sikerek éve volt az Eden Groupnál

Az Eden Group létrejöttekor a legmagasabb szakmai standardok megvalósítását tűztük ki célul, mert meggyőződésünk volt, hogy az árufuvarozási és személyszállítási piacon szükség van a minőségi szolgáltatásra. Cégünk dinamikus gyarapodása azt mutatja, hogy helyes volt az elképzelés, és az általunk bevezetett színvonalból nem engedhetünk.

2017 különösen sikeres évnek tekinthető az Eden Group életében. Hiteles, külső minősítő intézetek erősítettek meg bennünket abban, hogy jó úton járunk. 2017 januárjában az Opten Kft. cégünket „A” minősítésben részesítette, amellyel mindössze a magyarországi vállalkozások 2,2%-a rendelkezik.  Az oklevél tanúsítja, hogy az üzleti élet legmegbízhatóbb partnerei közé tartozunk, vagyis az Eden Grouppal való üzleti kapcsolat kialakításának kockázata rendkívül alacsony.  Hatalmas siker cégünk számára, hogy megkaptuk a Bisnode nemzetközi cégminősítő objektív, hivatalos forrásokból származó adatokon alapuló „A” tanúsítványát is.

Cégünk gyarapodása 2017-ben is folyamatos volt: eszközállományunk növelése mellett új kollégákat köszönthettünk, telephelyünk közel 2500 nm-rel bővült, irodaházunkban egy új oktatótermet alakítottunk ki, külföldi bázisállomásaink száma pedig elérte a 24-et.

Bízunk abban, hogy az Eden Group fejlődése továbbra is töretlen lesz. A közeljövőben tervezzük transzferszolgáltatásunk kiterjesztését, hogy teljes lefedettséget biztosítsunk a környező országok repülőtereire, mindezt a legjobb ár/érték arányban. Terveink között szerepel további irodák nyitása Magyarország nagyvárosaiban is. Minden új nyitás egy lépés abba az irányba, hogy a legmagasabb szakmai színvonalú szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk partnereinkkel közös céljaink megvalósításához, a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.

Alapelvünk, hogy a minőségből nem engedünk, és a partnereinktől kapott visszajelzések alapján jó úton járunk. Abban hiszünk, hogy a gyarapodás csak partnerekkel közösen valósítható meg, akkor, ha az együttműködés mindkét fél hasznát szolgálja.

Köszönjük Partnereink egész éves megtisztelő bizalmát! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új évet kívánunk!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.