Nekünk könnyű a teher! Bemutatjuk kishaszon-gépjárműveinket

Nemrégiben ismét tovább bővült amúgy is tekintélyes autóflottánk. Ezúttal a fuvarozási üzletágat erősítettük 4 darab vadonatúj kishaszonjárművel. Hogy igazságosak legyünk, kettő furgon, kettő ponyvás rakterű lett, ám mindegyik extra felszereltséggel rendelkezik.

Extra felszereltségüknek köszönhetően – mint például a kivételes adottságú 5 méter hosszú, 2,1 méter magas, 2,1 méter széles raktér – lehetővé teszik, hogy a tőlünk megszokott magas minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk ügyfeleink számára. Néhány előnyös funkciójuk (beépített hálófülke légrugó, állófűtés) gépkocsi-vezető kollégáink kényelmét szolgálja, hogy ők koncentrálhassanak a feladataikra, és még magasabb színvonalon szolgálhassák ki partnereink igényeit.

Az új, 15 m3-es Fiat Ducato-t szeretnénk részletesebben is bemutatni, hisz azért választottuk, mert kiemelkedő minőséget képvisel. Kategóriájának legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztásával és károsanyag-kibocsátásával büszkélkedhet, ami a modellcsaládhoz kínált, innovatív motornak köszönhető. A 2,3 Multijet motor maximális teljesítménye 130 lőerő, miközben az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak is maximálisan megfelel.

Ugyanakkor a “szimplakerekes” kategóriában a Ducato szinte minden mutatóban jobbnak bizonyult versenytársainál. Övé a legjobb hasznos össztömeg, a legjobb hátsótengely-terhelés és a legjobb hasznos terhelhetőség is (akár 2,1 tonna a furgon kivitel esetén). Robusztusságát és megbízhatóságát a karosszéria merevítésének és az illesztések tökéletesítésének, az optimalizált fékteljesítménynek, valamint a futómű és a tengelykapcsoló megnövelt élettartamának köszönheti.

Számunkra az egyik legfőbb szempont mindig a biztonság, ezért is esett választásunk a Ducato-ra, hiszen az autóban alapfelszerelés a menetstabilizáló elektronika. Ezt még kiegészítik olyan, a biztonságosságot tökéletesítő funkciók, mint a borulást megelőző rendszer, a terhelésfüggő szabályozás, a visszagurulás-gátló vagy az elektronikus fékerőelosztó rendszer.

Az általunk választott 15 m3-es kapacitás gazdaságos, biztonságos és praktikus megoldást kínál Partnereinknek. A raktérben szinte mindenhol, alul, elöl és az oldalfalakon is található rögzítőszem, így az áru biztosan nem fog csúszkálni. A raktér zárja külön nyílik, így nem kell aggódni a szállítmány biztonságáért, ha a sofőr kollégánk ki- és beszáll az autóba.

Eszközparkunk folyamatos innovációjának köszönhetően ma miénk a piac egyik legfiatalabb flottája, átlagban 2 évnél fiatalabb gépjárművekkel.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.