Kényelem a köbön! Bemutatjuk személyszállító járműveinket

Járműparkunk folyamatos fejlesztése, bővítése, korszerűsítése eredményeképpen elmondhatjuk, hogy  a piacon miénk az egyik legfiatalabb flotta, átlagban 2 évnél fiatalabb autókkal. Az elmúlt héten ismét új gépjárművekkel bővült az eszközállomány. Megérkeztek új 9 személyes Opel Vivaro kisbuszaink, amelyek minden szempontból kielégítik utasaink kényelmi igényeit.

A Vivaro minibuszok  1.6 literes, 145 lőerős  BiTurbo dízelmotorja szintén az utasok kényelmét szolgálja, hiszen személyautókat megszégyenítő módon finom járású és halk. Minimális rezonanciával jár, azaz az utastérbe a motor felől bejutó zaj is csekély. Nálunk már az alapfelszereltséghez tartozik az első-hátsó klíma és fűtés, a tolatóradar, a mindkét oldalon elhúzható oldalablak és a sötétített utastéri üvegezés. Ami a helykínálatot illeti, a közel kétméteres karosszéria miatt a tágas belső tér, a kompromisszummentes, kartámaszos ülőhelyek garantálják az utazás közbeni komfortérzetet. A harmadik sorban is kényelmesen elfér három utas, miközben mögöttük 1000 literes raktér marad, így aki sok csomaggal utazik, annak sem kell lemondania a kényelemről.

VIP transzferekhez az új  7 személyes Mercedes Vianokat és Volkswagen Multivanokat állítjuk szolgálatba, amelyek minden szempontból kiszolgálják az üzleti célú utazásokat. Mindkét típusban egymással szembefordíthatóak az ülések, így akár tárgyalóvá is alakíthatóak.

A Mercedes V-osztály alapfelszereltsége tartalmazza a kétoldali tolóajtót, első-hátsó klímát és fűtést és a szintszabályozós légrugót, a motor pedig a lehető legcsöndesebb, hogy az utasokat ne zavarja. A jármű minden elképzelhető kényelmi extrával felszerelt, például hangulatvilágítással vagy kihajtható asztalkával, amelyen kényelmesen elfér a laptop, így az utazás közbeni munka feltételei minden szempontból adottak. A két hátsó üléssort – opcionálisan – ággyá lehet alakítani.

A Volkswagen prémium kisbusza mindkét oldalon elektromos tolóajtóval és hatalmas belső térrel rendelkezik. A kényelmes bőrüléseknek köszönhetően hosszú utakon már-már a vonatozás szintjére fokozható a kényelem. A térkihasználtságot még inkább segíti, hogy a második üléssor 360 fokban forgatható, a szűk könyöktámasszá összehajtható asztal pedig sínen tologatható. Üzleti megbeszélésekhez nem csak emiatt, hanem az utasok beszédét felerősítő rendszer miatt is ajánljuk, hiszen már egy közepesen halk párbeszédet is felerősít a beltér két végpontja között.

Jövő héten újabb autókkal bővül az Edengroup flotta, ennek apropóján hamarosan a fuvarozáshoz használt kishaszonjárműveinket is be fogjuk mutatni.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.