A pontosság titka: fiatal flotta, tapasztalt sofőrök

Az üzleti életben az utazás nem luxus, hanem eszköz. Cégünk arra specializálódott, hogy levegye az Ön és cége válláról a személyszállítással és fuvarozással kapcsolatos terheket. Professzionális háttérrel és szakemberekkel, rugalmas és ügyfélközpontú szemlélettel, a piacon egyedülálló szolgáltatási portfólióval állunk partnereink rendelkezésére. Hiszünk abban, hogy a mindennapi munkánk olyan hátteret teremt az Ön cége számára, amellyel hozzájárulhatunk a sikereihez.

A késlekedés az üzleti életben jelentős pénzveszteséggel járhat, ezért mi a határidőket maximálisan betartva dolgozunk, hogy minimalizálhassuk a felmerülő problémák számát. Hogy hogyan érjük ezt el? A fiatal gépjárműflotta és a tapasztalt sofőrök biztosítják mindazt a biztonságot, gyorsaságot és magas minőséget, amelyre partnereinknek szüksége lehet.

Gépjárműflottánk átlagban 2 évnél fiatalabb autókból áll: személyszállító kisbuszaink mindegyikét új Opel Vivaro járművekre cseréltük az elmúlt években, 3, 8, 13, 15, 19 m3-es teherautóink között csak Volkswagen Crafter és Fiat Ducato kishaszongépjárművek vannak. Autóinkat kizárólag szakszervizben javíttatjuk és ellenőriztetjük, az ajánlottnál többször is, így műszaki állapotuk kifogástalan. Nagy hangsúlyt fektetünk a mára egyre inkább előtérbe kerülő nemzetközi környezetvédelmi előírások betartására is, így mi akkor is útra kelhetünk, amikor mások már – szmogriadó, vagy egyéb rendeletek miatt – ezt nem tehetik meg.

A piacon jelen lévő többi céggel szemben jelentős előny, hogy járműveink mindegyikét URH rendszerrel szereltük fel, ami megkönnyíti a kommunikációt, és lehetővé teszi az azonnali reagálást sürgős megrendelés esetén. Diszpécserszolgálatunk éjjel-nappal, az év minden napján rendelkezésre áll, azonnali kiállást lehetővé téve, így akár 8-10 órával előbb tudunk elindulni másokhoz képest. Gyorsaság tekintetében határozott versenyelőny, hogy 13 európai ország 24 városában rendelkezünk bázisállomással.

Professzionális gépkocsivezető kollégáink magasan képzett, rugalmas, precíz és segítőkész szakemberek, akik több millió balesetmentes levezetett kilométerrel rendelkeznek. Minden országban helyi munkaerőt alkalmazunk, akiknek nyelv- és helyismerete biztosítja a zökkenőmentes személy- és áruszállítást. Minden sofőr kollégánk beszél legalább egy idegen nyelven, valamint évente kétszer szakmai továbbképzésben részesülnek, hogy szolgáltatásaink színvonalát tartani tudjuk.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.