Pontosság: luxus a rohanó világban?

A pontosság a királyok udvariassága.  XVIII. Lajos francia király gondolata ma is érvényes, különösen mai rohanó világunkban.  Bizony, a pontosság egyúttal udvariasság, míg a pontatlanság ennek az ellenkezője. A pontosság az üzleti életben különös jelentőséggel bír, hiszen a pontatlan partner más idejét fecsérli. Pedig az idő pénz, és az üzleti világban ez szó szerint értendő. Üzleti tárgyalás, hivatalos program esetén kötelező a percnyi pontosság.

Az üzleti életben a megbízhatóság kulcsfontosságú tényező, és a megbízhatóság egyik arca a pontosság. A pontosság betartása képet alkot rólunk, hiszen megtiszteljük partnerünket, és megbízhatóságunk fejeződik ki benne. A pontossággal gyakorlatilag azt mutatjuk meg, hogy a másik fél fontos a számunkra. Míg a pontatlanság a legnagyobb tiszteletlenség. Az üzleti életben nem szabad nagyvonalúan bánni a másik drága idejével, mert olyasmit veszünk el tőle, amit nem adhatunk neki soha vissza.

A személyszállítási és árufuvarozási szektor különösen időérzékeny. Ha mi nem vagyunk pontosak, a partnereink kárára késünk, és ezt mi nem engedhetjük meg magunknak. Azzal, hogy a fuvarokat pontosan teljesítjük, a szállított személyeket időre eljuttatjuk úti céljukba, megbízhatóságunkat bizonyítjuk partnereink felé nap mint nap. Ahhoz, hogy ügyfeleink is megbízható partnerek legyen az üzleti életben, a mi pontosságunk létfontosságú.

Mivel szolgáltatásaink színvonalát az elmúlt években nem csak tartani, hanem növelni is tudtuk, bízunk benne, hogy szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk partnereink üzleti sikereihez. Ugyanolyan büszkén és időre szállítjuk a Wizzair légitársaság személyzetét, ahogy nemzetközi delegációk, topmenedzserek, VIP vendégek utaztatását is bonyolítjuk.

A feszített tempó, az éjszakai időpontok, az azonnali kiállás nekünk nem jelentenek akadályt, hiszen ügyfélszolgálatunk non-stop fogadja a megrendeléseket, az év mind a 365 napján.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.