Az Edengroup az üzleti élet legmegbízhatóbb partnerei közé tartozik

Legfontosabb eredményünknek azt tartjuk, hogy ügyfeleink megbízható partnerként tekintenek ránk. Olyan cégként, amely a felmerülő problémákra nem gondként, hanem megoldandó feladatként tekint. Hiteles, külső minősítésekkel rendelkezünk, amelyekkel még tovább tudjuk növelni partnereink és alkalmazottaink belénk vetett bizalmát.

2017 januárjában az Opten Kft. cégünket „A” minősítésben részesítette, amellyel mindössze a magyarországi vállalkozások 2,2%-a rendelkezik.  Az oklevél tanúsítja, hogy az üzleti élet legmegbízhatóbb partnerei közé tartozunk, vagyis az Edengrouppal való üzleti kapcsolat kialakításának kockázata rendkívül alacsony.  Az Opten Kft. kockázati modellje egy országosan elterjedt cégminősítési módszertan, amely a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva. Pénzügyi, cégjegyzéki és egyéb hivatalosan közzétett adatok felhasználásával, matematikai és statisztikai módszerek alapján naponta kiszámítják az adott cég egy éven belüli fizetésképtelenségi eljárás alá kerülésének valószínűségét. Ennek köszönhetően Magyarországon az Opten számít a leghitelesebb cégminősítőnek.

Nemrégiben nemzetközi elismerésben is részesültünk. Hatalmas siker cégünk számára, hogy megkaptuk a Bisnode nemzetközi cégminősítő objektív, hivatalos forrásokból származó adatokon alapuló „A” tanúsítványát, amellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44%-a rendelkezik. A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, a skandináv országokban pedig egyenesen etalonnak számít üzletkötés esetén. A Bisnode minősítés több, hivatalos forrásból származó adaton alapul, felhasználja az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatait, a Cégbíróság bejegyzéseit, a NAV és más hatóságok adatait. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi és egyéb információkat, úgymint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek, fizetési fegyelem, vagy akár sajtóhírek.  A Bisnode minősítés nemcsak az Edengroup jelenlegi pénzügyi stabilitását tanúsítja, hanem azt is, hogy cégünk rendkívül nagy valószínűséggel az elkövetkező egy évben is ugyanilyen stabil marad.

Büszkék vagyunk rá, hogy a személyszállítási és fuvarozási piac gyorsan változó, szerteágazó világában stabil és meghatározó szereplővé tudtunk válni az elmúlt években. Bízunk benne, hogy a jövőben jelenlegi piaci pozíciónk megtartásával, esetlegesen javításával még több elégedett partnernek lehetünk hasznára szolgáltatásainkkal.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.