Személyszállítás

Személyszállítási üzletágunkra talán még inkább jellemző, mint a fuvarozásra, hogy partnereink egyedi igényeinek megfelelően, minden megrendelésnél az adott ügyfélre szabva építjük fel szolgáltatásainkat. Dinamikus növekedésünket nem egyedül értük el: mottónk, hogy csak partnereinkkel közösen tudunk gyarapodni, mindkét fél kölcsönös megelégedésére. Mert ügyfeleink megérdemlik a magas színvonalú, pontos és gyors kiszolgálást. Mi pedig így tudunk havonta 20.000 főt szállítani.

Személyszállítási portfóliónkban megtalálható nemzetközi delegációk, VIP vendégek, vállalatok teljes személyzetének nappali és éjszakai szállítása, kisbusszal vagy személyautóval, valamint repülőtéri transzferszolgáltatás a lehető legkedvezőbb ár/érték arányban.

Személyszállítási szolgáltatásunk három szilárd pilléren nyugszik: a koordináló központon, az autóflottán és a gépjárművezető kollégákon. A koordináló központban működik ügyfélszolgálatunk, ahol rugalmas és segítőkész kollégáink nappali és éjszakai műszakban fogadják a megrendeléseket, így téve lehetővé, hogy non-stop üzemmódban működjünk, az év 365 napján. Az ügyfélszolgálat folyamatos kapcsolatban van a diszpécserszolgálattal, ezért a sürgős eseteket kiemelten tudjuk kezelni. A gyakorlatban a megrendelés leadásától néhány percen belül már indulunk is a megadott címre.

Átlagban 3 évnél fiatalabb gépjárműflottánkat úgy állítottuk össze, hogy minden igénynek meg tudjunk felelni.  Járműveink biztosítják mindazt a kényelmet, biztonságot és magas minőséget, amelyre partnereinknek szüksége lehet. Az elmúlt években személyszállító kisbuszaink mindegyikét új Opel Vivaro járművekre cseréltük. Felső kategóriás személyautóink lehetővé teszik VIP vendégek szállítását is. Járműveink mindegyikét URH rendszerrel szereltük fel, ami megkönnyíti a kommunikációt, és lehetővé teszi az azonnali reagálást sürgős megrendelés esetén. Minden gépkocsink klimatizált, kisbuszaink első-hátsó klímával és fűtéssel is felszereltek. Többségükben kétoldali tolóajtóval rendelkeznek, ami nagyfokú komfortot biztosít az utasoknak a ki- és beszállás során. Mindegyik autó 5-ös minősítést ért el az EURO NCAP törésteszteken, és az összes ülésen hárompontos biztonsági övek vigyáznak az utasokra. Minden járművünk rendelkezik casco, kötelező, poggyász- és a bent ülők számára balesetbiztosítással.

Professzionális gépkocsivezető kollégáink egytől-egyig tapasztalt, rugalmas, precíz és udvarias szakemberek, akik legalább egy idegen nyelvet beszélnek. Minden magyar sofőr kollégánk rendelkezik személygépkocsis személyszállító szakvizsgával és PÁV II. vizsgával, valamint évente kétszer szakmai továbbképzésben részesülnek, hogy szolgáltatásaink színvonalát tartani tudjuk.

Eddig elért eredményeink, cégünk magabiztos és konstans növekedése, valamint ügyfeleink visszajelzései azt igazolják, hogy megbízhatóságunknak, gyorsaságunknak, pontosságunknak, stabilan magas minőségű szolgáltatásainknak köszönhetően előkelő helyünk van a piacon.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.